BOOK REVIEW: The Fault In Our Stars

Wednesday, September 25, 2013

As long as i remember, i started reading a fiction since i was a little girl, about 5 years old. My first book is Snow White (my obsession is to be a Princess!!!!) Sejak itu aku addict banget sama yang namanya baca. Apapun aku baca - which is aku bisa baca sejak umur 4 tahun - mulai dari langganan majalah Bobo, selalu nagih dibeliin buku cerita ke orang tua. Dan sampai sekarang aku usahakan minimal satu bulan sekali aku beli novel atau self-help genre.


Aku udah denger buku ini sejak lama, since last year. Tapi sayangnya masuk ke Indonesia itu lama banget dan setiap aku ke toko buku, sold out. Sampai akhirnya, aku pesan ke Books & Beyond. 2 months later, I got a phone, told my book was arrived. 

I was sooo excited!!! After finish my classes that day, aku langsung pergi ke B&B di Istana Plaza, cabang yg paling dekat sama kampusku.


MOVIE REVIEW : KICK ASS 2

Sunday, September 15, 2013

I HAD SO MUCH FUN WATCHING THIS MOVIE!!



KICK ASS 2

in this movie, villain nya adalah red mist a.k.a the motherfucker - hahahaha i laugh so hard when Christopher Mintz mention his ridiculous name. and i really love the way Chloe Moretz grown up! she's way more beautiful, right? and then... our Kick Ass is really kick our heart, Aaron Johnson is more handsome and sexier than in his previous movie, and that killer muscle, oh-my-God!
it's all perfect sampai adegan Mindy berada di atas mobil saat mau menyelamatkan Dave yang diculik sama anak buahnya the motherfucker. we can clearly see that's fake. it's all CGI. duh.
di film ini banyak pemeran-pemeran baru yang konyol, para pahlawan super dan penjahat super, mereka punya nama yang aneh-aneh.
adegan favorite aku adalah saat Mindy "dance" dan saat dia sneak in ke kamar Dave, the way it shoots, bikin adegan itu more romantic and intense. juga saat Brooke dance. she's pretty!
my tips :
watch the first movie, kalau ngga, kamu ga bakalan ngerti sepenuhnya and enjoy nontonnya karena bingung. dan drink much mineral water, you'll laugh much.

have a good day :)


WHAT'S IN MY BAG

Thursday, September 12, 2013

Hola!

An anonymous on tumblr asked for "what's in my bag" blog post. So here it is... even this is not my usual post, but yeah, why not?

Hope you enjoy it! ;)

almost every things i bring every time i left my house


 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS